Miksi kannattaa valita Asafixi?
 
Niin ... anturasta se alkaa ... talon rakentaminen.
Pientalon rakentamisessa on työkokemus kunniassaan, mutta se ei yksin riitä tänä päivänä. Ammattitaitoa on päivitettävä jatkuvasti muuttuvien rakennusmääräysten ja - työmenetelmien johdosta. Rakennusteollisuus tuo pienrakentajille  jatkuvasti uusia tarvikkeita ja materiaaleja. Näissä asioissa Asafix seisoo eturivissä. Päivitetyt tiedot, oikeat materiaalivalinnat ja oikeat työtavat säästävät paitsi tekijän selkää, myös asiakkaan kukkaroa.
Oikeat työkalut oikeaan paikkaan.
Pientalon pintamaiden siirtelyssä on usein ongelmia tonttien ahtauden ja puuston kanssa. Pieni kaivuri liikkuu  ketterästi pienelläkin tontilla puustoa ja maastoa säästäen. Pieni kaivuri on myös edullinen työkustannuksiltaan ja aina tarvittaessa paikalla.
Sama mies alusta loppuun
On tilaajan etu teettää työt samalla miehellä alusta loppuun. Kun on ollut mukana suunnittelusta lähtien, tietää miten työt on tehty ja mitä seuraavat työvaiheet edellyttävät. Jälkipeli ja edellisten töiden "paikkaus" jää pois ja lopputuloksesta tulee laadukkaampi. Asafix tekee perusrakentamisen lisäksi myös sisustustyöt, joihin voi käydä tutustumassa Valkealassa. Yksilölliset ratkaisut, laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet, hyvä työnlaatu ja viimeistely on myös Asafixin tavoitteena.
Korjaus ja huoltotyöt.
Rakennukset vaativat säännöllistä huoltoa ja huolenpitoa säästyäkseen isommilta korjaustöiltä. Kutsu Asafix ajoissa arvioimaan kiinteistösi korjaus- tai huoltotarve, niin vältyt turhilta kustannuksilta ja mahdollisesti myös kalliilta lisätöiltä.
Pyydä asiakaskäynnille... se ei maksa mitään.
Asafix tulee mielellään asiakkaan luo keskustelemaan tulevista töistä, sekä antamaan suunnitteluapua rakennushankkeen osalta. Töiden suunnittelu ja aikatauluttaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Tiettyjen erikoisalojen ammattimiesten saatavuus vaihtelee sesonkien mukaan ja on hyvä olla ajoissa liikkeellä näiden miesten varaamisessa. Omat työt saattavat keskeytyä, kun odotellaan sähkö- tai putkimiestä.
Kirjalliset urakkasopimukset.
Jokaisesta urakasta sovitaan kirjallisesti, jotta tiedetään selkeästi, kuka tekee ja mitä tekee ja mitä se kaikki sitten maksaa. On parempi laittaa asiat paperille ja noudattaa sitten tehtyä sopimusta.... molemmin puolin. Tyytyväisyys syntyy siitä, kun kumpikin sopijapuoli on hoitanut tunnollisesti velvoitteensa ja työn jälki miellyttää kumpaisenkin silmää.
Työn hinta... kotitalousvähennys.
Tietysti se maksaa, mutta Asafixin hinnoista on laskettu "ilmat pihalle" ja asiakas maksaa ainoastaan tehdystä työstä ja siitäkin vain asiallisen hinnan. Nyt kannattaa käyttää verotuksessa myönnettävää kotitalousvähennystä mahdollisuuksien mukaan. Saatava veroetu on merkittävä ja se kannattaa selvittää etukäteen verohallinnon sivuilta. Vähennyksen saamisen edellytys on, että työn tekevä yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin.
Asko Ahola +358 500 950840   asko.ahola@pp1.inet.fi          Reija Ahola  +358 50 3502430   reija.ahola@pp.inet.fi
ASAFIX  Horpuntie 389   VALKEALA 46230   Y-tunnus 2338401-9    www.asafix.fi